Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πέντε νέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Πάργα, Τζουμέρκα

 

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία νέων ξενοδοχείων:

1. Από την Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση επιχείρησης «ΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ΣΙΑΝΟΣ Ι. – ΤΣΕΛΙΟΥ Φ. Ε.Ε. PARGA VILLAS» που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων κατοικιών, δυναμικότητας 26 κλινών, εντός του παραδοσιακού οικισμού Χρυσογιάλι του Δήμου Πάργας της Πρέβεζας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. Από την Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΟΛΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΚΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, δυναμικότητας έξι δωματίων / 20 κλινών, με εστιατόριο, εντός του οικισμού των Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων των Ιωαννίνων.

3. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του ν.4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΣΙΒΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων στο Δήμο Παύλου Μελά του νομού Θεσσαλονίκης.

4. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΛΑΠΟΥΡΙΔΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων στο Δήμο Νέας Προποντίδας του νομού Χαλκιδικής.

5. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (A΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «SITHONIA HOLIDAYS ΙΚΕ» που αφορά στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου στο Δήμο Σιθωνίας της Χαλκιδικής.