Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

PATWA International Award: Η Turkish Airlines κέρδισε στην κατηγορία «Best Airline-Best Inflight Catering»

 

Το International Council of Pacific Area Travel Writers Association (PATWA) απένειμε στην Turkish Airlines το διεθνές βραβείο PATWA για την κατηγορία «Best Airline – Best Inflight Catering».

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Turkish Airlines για τις εξαιρετικές υπηρεσίες catering κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με το βραβείο αυτό, η Turkish Airlines επιβεβαίωσε τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στην τροφοδοσία κατά την πτήση, αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της με την TURKISH DO&CO, η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα γεύματα στους επιβάτες της Turkish Airlines, τόσο στα αεροσκάφη όσο και στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων.

Τα Διεθνή Βραβεία PATWA απονέμονται σε άτομα και οργανώσεις που έχουν διαπρέψει και / ή εμπλέκονται με την προώθηση του τουρισμού από διαφορετικούς τομείς του κλάδου, όπως η αεροπλοΐα, τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι tour operators, οι προορισμοί, οι κυβερνητικοί οργανισμοί, τα υπουργεία τουρισμού και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

H κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της PATWA, στελέχη και ταξιδιώτες επιλέγουν τα ονόματα που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε διάφορα προκαθορισμένα πρότυπα έπειτα από εκτενή έλεγχο. Οι νικητές των βραβείων επιλέγονται στη συνεδρίαση του Διεθνούς Συμβουλίου PATWA που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

 

 

Post Tags
Share Post