Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Patriarca: Τα Aria Hotels επεκτείνονται στη Σίφνο

Ταυτόσημη, πλέον, με τη δημιουργία αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels επεκτείνεται στο νησί της Σίφνου με την προσθήκη του boutique hotel Patriarca (φωτογραφίες) στο χαρτοφυλάκιό της.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου, δίπλα ακριβώς από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, προσφέροντας προνομιακή πρόσβαση στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια της πόλης!

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» τη φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί.

Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923 – 1924).

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές που το καθιστούν μοναδικό, το Patriarca προσφέρει μια ανεκτίμητη εμπειρία διαμονής στο σύγχρονο ταξιδιώτη, οποίος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι υπέροχα δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και βεράντες.

 

Αria Hotels

Tα Aria Hotels, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Libra, είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα – Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά –  Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο –  Μύκονο – Σαντορίνη –  Σέριφο – Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος).

Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media