Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πάσχα στο 5άστερο ΜonAsty Autograph Collection της Θεσσαλονίκης

Το 5άστερο, βυζαντινής αρχιτεκτονικής, MonAsty, Autograph Collection by Marriott International, που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality και διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες, το all – day restaurant Botargo, rooftop bar, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων, parking κ.ά., υποδέχεται τους επισκέπτες της ανοιξιάτικης Θεσσαλονίκης, για μια αξέχαστη πασχαλινή εξόρμηση.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με φόντο τo κοσμοπολίτικο κέντρο και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες, περιλαμβάνονται στο πασχαλινό πακέτο του MonAsty, Autograph Collection.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το πακέτο διαμονής περιλαμβάνει πρωινό και ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον κόσμο των παραδοσιακών πασχαλινών γεύσεων με εορταστικό δείπνο την παραμονή της Ανάστασης και Πασχαλινό γεύμα με μπουφέ.

Το εστιατόριο Botargo, θα φιλοξενήσει το εορταστικό δείπνο την παραμονή της Ανάστασης, με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού. Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, το ζυγούρι με πλιγούρι και το αγαπημένο μωσαϊκό για επιδόρπιο, είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που θα επικρατήσουν στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου.

Την Κυριακή του Πάσχα, το all-day Samite Gastro Bar, στην ηλιόλουστη αυλή του, θα υποδεχτεί τους επισκέπτες για το Πασχαλινό Γεύμα, υπό τους ήχους live μουσικής, με την Άννα Μπαλάσκα. Από παραδοσιακές πίτες, μέχρι ζεστά εδέσματα με μυρωδικά και πεντανόστιμα σιροπιαστά γλυκά, το μενού θα ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Με έμπνευση από την πόλη της Θεσσαλονίκης και την πλούσια κληρονομιά της που χαρακτηρίζεται από βυζαντινές και μοναστηριακές επιρροές, το MonAsty, Autograph Collection by Marriott International αποτελεί την ιδανική επιλογή και για τις πασχαλινές διακοπές.

Easter Package
Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό, εορταστικό δείπνο παραμονής ανάστασης στο εστιατόριο Botargo και Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στο Samite Gastro Bar (ποτά a la carte).

195€ το μονόκλινο / ημέρα
250€ το δίκλινο / ημέρα

* Το πακέτο ισχύει για minimum stay τρεις διανυκτερεύσεις

 

Botargo Restaurant / Holy Saturday Menu
Ημερομηνία: 15 Απριλίου
Ώρα: 22:00

40€ / άτομο

 

Samite Gastro Bar / Easter Sunday Menu
Ημερομηνία: 16 Απριλίου
Ώρα: 13:00
Live μουσική με την Άννα Μπαλάσκα (πιάνο & φωνητικά)

65€ / άτομο

Για κρατήσεις στο Botargo: +30 2314 400040

Για κρατήσεις στο Samite Gastro Bar: +30 2310 274545

 

MONASTY, AUTOGRAPH COLLECTION 

Βασιλέως Ηρακλείου 45, δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης

T: +30 2310 274545

E: info@monastyhotel.com