Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Παρουσιάσεις του ΕΟΤ σε Κύπριους επαγγελματίες του τουρισμού

Με κύριο στόχο τη γνωριμία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την παρουσίαση εμπειρικών – βιωματικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά, το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Κύπρου συνεχίζει τις ψηφιακές τουριστικές συναντήσεις Ελλάδας – Κύπρου.

Στο νέο κύκλο του 3ου και 4ου webinar παρουσίασης, το Γραφείο του ΕΟΤ της Κύπρου παρουσίασε συγκεκριμένες Περιφέρειες της Ελλάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού (tour operator, travel agent) της Κύπρου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην 3η ψηφιακή συνάντηση (12/11), παρουσιάστηκαν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από την Αγγελική Πολυτάκη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τη Βασιλική Ροδοπούλου, Προϊσταμένη Τμ. Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, τη Μαρία Κόβα, Προϊσταμένη Τμ. Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Χίου και τη Γραμματική Δρίνη, Προϊσταμένη Τμ. Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχε η Έλενα Τάνου – Mέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και Αντιπρόεδρος του Top Kinisis Travel.

Στην 4η ψηφιακή (17/11), η Θεσσαλία και η Ήπειρος παρουσιάστηκαν από εκπροσώπους των προορισμών και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Μπουτίνα, Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Ιουλία Μαρκούλα, Διευθύντρια Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου και δόθηκε έμφαση στην προβολή των προορισμών που προσφέρονται για φθινοπωρινές και χειμερινές αποδράσεις.

Στην παρουσίαση συμμετείχε από την πλευρά της Κύπρου ο Λουκάς Λάρκου, Γενικός Διευθυντής του Xenos Travel που παρουσίασε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων στις συγκεκριμένες αγορές, ενώ συζήτησαν και ευκαιρίες συνεργασίας για νέα προϊόντα.

Τις δύο ψηφιακές συναντήσεις διοργάνωσε και συντόνισε ο Προϊστάμενος Γραφείου του ΕΟΤ της Κύπρου Πέτρος Σαγάνας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post