Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Παράταση υποβολής συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards 2023

Το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί τις τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2023, οδηγεί σε Παράταση της ημερομηνίας Υποβολής Συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, παρουσιάζουν μια έντονα αυξητική τάση κάθε χρόνο και το ίδιο συμβαίνει και φέτος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Διαγωνισμός συνεχίζει τη δυναμική, ανοδική του πορεία (τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά), ενώ για άλλη μια χρονιά η Διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα Ξενοδοχειακά Έργα.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2023 και κατόπιν των σχετικών αιτημάτων που έχει λάβει η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show, ανακοινώθηκε η παράταση για την υποβολή συμμετοχής και ταυτόχρονη αποστολή του υλικού, μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards αποτελεί πλέον θεσμό που λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων της ετήσιας έκθεσης 100% Hotel Show: Αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία, αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.

Το φετινό 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.hotelshow.gr