Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Παράταση έως τις 21 Φεβρουαρίου για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα Greek Hospitality Awards

Έως τις 21 Φεβρουαρίου 2020 θα παραμείνει ανοιχτή η online πλατφόρμα που δέχεται τις υποψηφιότητες για τα Greek Hospitality Awards 2020, ύστερα από το τεράστιο ενδιαφέρον, που για 6η συνεχόμενη χρονιά έδειξαν τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας για συμμετοχή.

Για υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το hospitality.ethosawards.eu.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους, Χάρη Ντιγριντάκη και Μαρία Νικόλτσιου.

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS EVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

H Κριτική Επιτροπή, απαρτίζεται, από τις εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου, καθώς και από πανεπιστημιακούς.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής τέσσερις θεματικές ενότητες:

  1. BEST GREEK CITY HOTELS
  2. BEST GREEK RESORTS
  3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
  4. SPECIAL AWARDS

 

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

Top Greek Hotel 2020

Top Greek Resort 2020

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media