Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Πανεπιστημιακές Σπουδές στη Διοίκηση Ξενοδοχείων από το LE MONDE COLLEGE

Για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν Hotel Management και να σταδιοδρομήσουν στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, η επιλογή είναι το LE MONDE COLLEGE.

Από το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2022 το LE MONDE COLLEGE σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας Haaga Helia University of Applied Sciences προσφέρει το Bachelor in Hospitality Management degree των 210 ECTS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο.

Η κατανόηση του διαρκώς μεταβαλλόμενου διεθνούς σκηνικού, προϋποθέτει σύγχρονους managers με επιστημονικές γνώσεις, πρακτικές ικανότητες, εφόδια επικοινωνίας, ενσυναίσθηση και πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων.

Ακολουθώντας το πρότυπο Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης που έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training System in the World, World Economic Forum 2015) και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA-OECD, τo LE MONDE College πρωτοπορεί και σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management Degree, των 210 ECTS του University of Applied Sciences Haaga-Helia, σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College.

H φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (6 εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και 1 εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Ο τουρισμός και η φιλοξενία, απόλυτα διεθνοποιημένες οικονομικές δραστηριότητες, απαιτούν για την αποτελεσματική λειτουργία τους, θεωρητικό και εμπειρικό υπόβαθρο πανεπιστημιακού επιπέδου, καθώς και ιδιοσυγκρασία φιλοξενίας κι εξυπηρέτησης.

Γνώσεις και αξίες που διδάσκονται & μεταδίδονται αποτελεσματικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 25 έτη, ακολουθώντας ολιστική προσέγγιση.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, πρόσβαση στην πλέον καινοτόμο και σύγχρονη εφαρμοσμένη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500, info@lemonde.edu.gr

 

LE MONDE College

Τουριστικό Κολλέγιο Ελλάδας

Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα

Τηλ.: 210 4830500

Φαξ: 210 4839309

E-mail: info@lemonde.edu.gr
Website:
www.lemonde.edu.gr

F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute