Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

H Panellenic Private Aviation sponsor στο Annual MBA Mediterranean Business Aviation

Για 11η χρονιά η ετήσια συνάντηση για κατασκευαστές, χειριστές καθώς και για κάθε οργανισμό που ενδιαφέρεται για το business aviation, έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Nana Golden Beach στην Κρήτη, με την υποστήριξη της Panellenic Private Aviation του ομίλου Καράτζη, στον οποίο ανήκουν τα 5άστερα ξενοδοχεία Nana Princess και Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί κάθε χρόνο μια μοναδική ευκαιρία για διάλογο μεταξύ των επιχειρηματιών και των ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με το χώρο, αλλά και αφορμή για ανοιχτή συζήτηση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις περιφερειακές υποδομές και τα διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και μίλησαν αναλυτικά για σημαντικά θέματα όπως οι προκλήσεις του κλάδου, αλλά και οι ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της βιομηχανίας στη Μεσόγειο.

Σε σχετική δήλωσή του ο Εμμανουήλ Μιχαλάκης, Aναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ομίλου Καράτζη και Accountable Manager της Panellenic Private Aviation αναφέρει:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς που μια τόσο σημαντική παγκόσμια διοργάνωση για τον κλάδο του business aviation ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Nana Golden Beach. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει αποτέλεσαν εγγύηση για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Με την υποστήριξη της Panellenic Private Aviation ως platinum sponsor ο όμιλος Καράτζη συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες προσπάθειες ανάδειξης των προκλήσεων της βιομηχανίας, αλλά και της εύρεσης καινοτόμων πρακτικών για τη βιωσιμότητα των αεροπορικών επιχειρήσεων».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media