Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

H Panadvert δημιουργεί την εξαιρετική καμπάνια HIV για το ΟΝΟΜΑ Hotel στη Θεσσαλονίκη

Το ΟΝΟΜΑ Hotel συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, δημιουργώντας μία πρωτότυπη καμπάνια ενημέρωσης, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας υπογράφει ο Γιάννης Γιαννάτος, CEO της εταιρείας Panadvert.

Η καμπάνια αποτελείται από ένα homage video στην εμβληματική περσόνα του Freddie Mercury και συνοδεύεται από ένα συγκινητικό φωτογραφικό portfolio, εμπνευσμένο από το dress code του καλλιτέχνη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

O Γιάννης Γιαννάτος, υπεύθυνος του project, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η καμπάνια πραγματεύεται την απουσία ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης εποχής, του Freddie Mercury. Η συγκεκριμένη προσέγγιση σέβεται τις αρχές του εκλιπόντος, προωθεί το μήνυμα ενάντια στον HIV και φιλοδοξεί να είναι ένας σεμνός φόρος τιμής στο πιο διάσημο θύμα της ασθένειας. Για τους φίλους των Queen, ο Freddie Mercury είναι παρών σε αυτή την καμπάνια, αλλά παράλληλα είναι και ο μεγάλος απών. Όλο αυτό δημιουργεί ένα έντονο συναισθηματικό φορτίο, το οποίο δίνει κίνητρο προς το βασικό στόχο της καμπάνιας. Να είμαστε ενήμεροι, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που ζούνε με τον ιό, σε αυτούς που έφυγαν από κοντά μας, αλλά και να συμβάλλουμε στην υποστήριξη όλων των ευάλωτων ομάδων».

Η καμπάνια, με την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού των ξενοδοχείων Anatolia Hospitality και ONOMA Hotel, προβάλλεται στα social media του ONOMA Hotel (Facebook, Instagram) και στο youtube.