Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Τους παλαιότερους εργαζομένους των Atlantica Hotels βράβευσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Tους παλαιότερους εργαζομένους των «Atlantica Hotels» της Ρόδου, βράβευσε η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

«Αποτελείτε τα θεμέλια του ομίλου μας. Εσείς είστε το πρόσωπο των ξενοδοχείων Atlantica, οι εργαζόμενοι που προσφέρουν όχι απλώς υπηρεσίες φιλοξενίας, μα την ψυχή τους την ίδια ώστε οι επισκέπτες μας πραγματικά να απολαύσουν, με ξεγνοιασιά τις ημέρες των διακοπών τους. Είμαστε ένας όμιλος ανθρωποκεντρικός και εσείς βρίσκεστε στο επίκεντρο. Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς των μελών της οικογένειας του κ. Νικολαΐδη, τη βαθιά τους εκτίμηση σε όλες – όλους για τη δουλειά που επιτελείτε στα ξενοδοχεία του ομίλου, καθώς μεταφέρω και τα συγχαρητήριά τους προς την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για τη σπουδαία πρωτοβουλία των βραβεύσεων».

Με τα λόγια αυτά ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των Atlantica Hotels στη Ρόδο Τσαμπίκος Μαγιόγλου, μετέφερε την αίσθηση ευγνωμοσύνης ολόκληρου του ομίλου, προς τους εργαζομένους του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται το έργο των ανθρώπων αυτών, όχι μόνο για τα όσα προσφέρουν στον όμιλο Atlantica, αλλά και για την προσφορά τους συνολικά στον τουρισμό της Ρόδου, διότι οι άνθρωποι αυτοί, εσείς, είστε ο λόγος που οδηγεί τους επισκέπτες μας στο να έρχονται ξανά και ξανά κοντά μας, μερικές φορές και δύο φορές στην ίδια σεζόν», τόνισε από τη δική του πλευρά ο Operation Manager του Atlantica Aegean Park Πολύβιος Κατσουράκης.

Παρούσα, στη βράβευση, για την εκπροσώπηση των Atlantica Hotels ήταν και η Μαρία Συμιακού, assistant Human Resources Manager του ομίλου.

Η τελετή βράβευσης έγινε το πρωί της Πέμπτης, 13 Οκτωβρίου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και βραβεύθηκαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι των μονάδων: Atlantica Aegean Blue, Atlantica Aegean Park, Atlantica Imperial, Atlantica Holiday Village και Atlantica Hotels συνολικά.

Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν είναι τα ακόλουθα:

Μαίη Μανέττας Ισόλδη, υπεύθυνη υποδοχής
Μελαχροινή Παπαπαναγιώτου, υπεύθυνη υποδοχής
Ειρήνη Χριστίνα Χατζηχριστοφή, assistant Sous Maitre
Κλοντιάνα Ζόγκου, assistant Sous Maitre
Φλώρα Φουτούλη, υπεύθυνη υποδοχής
Κατερίνα Παπαοικονόμου, καμαριέρα
Βαρβάρα Παπανθύμου, καμαριέρα
Felleze Zotta, καμαριέρα
Αντώνης Κουφαλάκης, F & B
Αντώνης Καλαμαράς, υπεύθυνος κρατήσεων
Παρασκευάς Κυπραίος, οδηγός
Γεώργιος Καυκάκης, υπεύθυνος προμηθειών
Ιωάννης Σπανός, λογιστής

Από την πλευρά τους, τα βραβευθέντα πρόσωπα, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία τους με το όμιλο Atlantica.

Η κάθε μία και ο κάθε ένας ξεχωριστά είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο προς τα στελέχη του ομίλου, όσο και συγκεκριμένα προς την οικογένεια Νικολαΐδη, για τη φερεγγυότητα, τη συνέπεια και το σεβασμό που βιώνουν προς το πρόσωπό τους.

«Ο σεβασμός και η συνέπεια σε ωθούν να δουλέψεις περισσότερο, να προσφέρεις και να νιώθεις το ξενοδοχείο πραγματικά σαν το δεύτερό σου σπίτι. Αυτό συμβαίνει στα ξενοδοχεία Atlantica, νιώθουμε τους συναδέλφους μας ως οικογένεια και την εταιρεία ως σπίτι μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια επιδεικνύουν προς το πρόσωπό μας».

Όλες και όλοι εξέφρασαν και «ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για την αναγνώριση της δουλειάς μας. Αυτή η πρωτοβουλία βράβευσής μας, όπως και βράβευσης όλων των άλλων εργαζομένων στα ξενοδοχεία του νησιού μας, αποτελεί παράδειγμα στους νεότερους ώστε να θέσουν στόχους στη δουλειά τους, αλλά και για να στραφούν στα ξενοδοχειακά επαγγέλματα».

Η επόμενη – τελευταία βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων, θα γίνει την προσεχή Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.