Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Pafsilipon Suites: Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο από τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels, ανακοίνωσαν το ξεκίνημα μιας στρατηγικής επέκτασης στο νησί της Σύρου, με την προσθήκη του Pafsilipon Suites.

Το boutique ξενοδοχείο με τη μοναδική θέα, που βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με ολοκαίνουριες σουίτες, με στόχο να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Το Pafsilipon Suites, που οφείλει το όνομά του στην αρχαία ελληνική λέξη παυσίλυπος (παύω + λύπη), βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία του ανατολικού τμήματος της Ερμούπολης και προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει ήδη δύο σουίτες, τη la Seniora Suite και την el Angel Suite και προσθέτει άλλες πέντε ολοκαίνουργιες σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Ο κήπος, που περιβάλλει τις σουίτες, αποτελεί έναν από τους μοναδικούς κήπους της Ερμούπολης και περιλαμβάνει sundeck με υδάτινα στοιχεία, καθώς και jacuzzi για μονάδες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Οι επτά ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Στις σουίτες του Pafsilipon Suites «κυριαρχεί» η διακριτική παρουσία των γήινων χρωμάτων, τα οποία, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη, μοντέρνα διαρρύθμιση, συνθέτουν ένα περιβάλλον διαμονής που αποπνέει άνεση και οικειότητα στον επισκέπτη.