Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Π Athens Suites: Ένα καινούργιο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

p4

 

Ένα καινούργιο boutique ξενοδοχείο μόλις άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, το Pi Athens Suites (Π Athens Suites), δίπλα στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο).

Με θέα την Ακρόπολη και μια ανάσα από τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας στο Ζάππειο, το Π Athens Suites συνδυάζει το μοντέρνο design, με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.

Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Γαβριήλ και ιδιοκτήτης του Π Athens Suites μεταμόρφωσε ένα κτίριο πρώην εταιρείας πληροφορικής σε ένα καλαίσθητο ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής, με διαφορετική διακόσμηση το κάθε δωμάτιο.

Ένας μικρός κήπος με ελιές και αμυγδαλιές, που είχε φέρει η βασίλισσα Αμαλία στον Εθνικό κήπο, υποδέχεται τους καλεσμένους, ενώ στην ταράτσα η θέα της Ακρόπολης, του Καλλιμάρμαρου και όλης της Αθήνας σε ταξιδεύει σε όλη την πόλη.

p2p3

Έργα τέχνης νέων και γνωστών καλλιτεχνών προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο μοντέρνο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να το μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία.

Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και το πρωινό με άρωμα ελληνικής σφραγίδας. Επιπλέον, ο νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας διατίθεται και για συνέδρια.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το Π Athens Suites

 

Post Tags
Share Post