Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort λανσάρει το νέο του Κοσέρ εστιατόριο Apleton

Η διεύθυνση του Out of the Blue, Capsis Elite Resort ανακοίνωσε τη λειτουργία του Apleton Kosher Restaurant, την τελευταία προσθήκη στη συλλογή των εστιατορίων του.

Το αποκλειστικά Κοσέρ εστιατόριο αυτό βρίσκεται υπό την εποπτεία του Beth Din της Νίκαιας Γαλλίας (Rav Shimon Benagou), προσφέροντας έναν πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό μπουφέ, à la carte δείπνο και πακέτα ημιδιατροφής.

Ανοίγοντας τις πόρτες του στις αρχές Αυγούστου, το Apleton βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος, προσφέροντας έναν ηλιόλουστο εσωτερικό χώρο, καθώς και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο με θέα τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας.

Η διεύθυνση του Capsis Elite Resort, επιδιώκει αυτό το νέο εστιατόριο να είναι ένας εύθυμος χώρος για τους φιλοξενούμενους που τηρούν τη Κασρούτ, προσφέροντας ανεπανάληπτες γεύσεις που ετοιμάζονται από ποιοτικά υλικά που προμηθεύουν πιστοποιημένοι Κοσέρ διανομείς από τη Γαλλία.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο εστιατόριο, το Capsis προσφέρει πλέον και υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις (Μπαρ Μιτσβά, γάμοι, συνέδρια, κλπ).

 

 

Λίγα λόγια για το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort

Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, χτισμένο σε μια ιδιωτική χερσόνησο, περιτριγυρισμένο από έναν πλούσιο Βοτανικό Κήπο 167 στρεμμάτων, προσφέροντας μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 20 λεπτά από την πόλη και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου και δίπλα στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας. Για όσους επιζητούν να συνδυάσουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών και την απόλυτη πολυτέλεια, αυτό το ξενοδοχειακό συγκρότημα προσφέρει στους επισκέπτες τρεις ξενοδοχειακές συλλογές από δωμάτια με διαφορετικό στυλ και δυνατότητες διαμονής, από οικογενειακά bungalows έως και βίλες με ιδιωτικές πισίνες.