Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνδιοργανωτής στο Street Mode Festival που «επιστρέφει» για 11η χρονιά

Mε τα μουσικά σχήματα των Villagers of Ioannina City, Tuber και Halocraft «τρέχει» από χθες το Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ street κουλτούρας στη χώρα, με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2009 από μια παρέα φίλων της Θέρμης. H ιδέα να σχεδιάσουν κάτι διαφορετικό στην πόλη έφτασε την 11η χρονιά συνεχούς παρουσίας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην περιοχή του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης (προβλήτα Β – αποθήκη 8) με αμέτρητες συναυλίες. Όλες δράσεις της street κουλτούρας που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες σ’ ένα πρόγραμμα διάρκειας έως και την Κυριακή. Μουσικές σκηνές και ζωντανή μουσική dj sets, shows και διαγωνισμοί street art, street dance, parkour, ΒΜΧ, skateboarding κ.ά.

Από το 2016 ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι από τους φορείς της πόλης που στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση. Από φέτος προστέθηκε μία ακόμη ημέρα (η χθεσινή), η οποία έχει οριστεί ως Day 0 και συμπεριέλαβε τα τρία παραπάνω μουσικά συγκροτήματα.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ για όλο το πρόγραμμα του Street Mode Festival (27, 28, 29 Σεπτεμβρίου) και τα Street Mode Events.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media