Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει σε μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στην έκτακτη αιμοδοσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία είναι αφιερωμένη στον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη.

Πρόκειται για την 4η κατά σειρά αιμοδοσία η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χρήστου Μήττα και της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τη ΔΕΘ HELEXPO.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τιμά τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησία και ευσυνειδησία στηρίζει τους συνανθρώπους του, αλλά και το σύστημα υγείας προσφέροντας αίμα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας από τις 9.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι, όλοι οι αιμοδότες που θα προσέλθουν μπορούν να παραλαμβάνουν αναμνηστικά t-shirts και μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού με το χαρακτηριστικό λογότυπο της πόλης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media