Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην TTR VIRTUAL 2021

Με την κοινή διαπίστωση πως η Θεσσαλονίκη παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για τους Ρουμάνους τουρίστες πραγματοποιήθηκε από τις 18 ως τις 21 Φεβρουαρίου η διαδικτυακή διεθνής έκθεση τουρισμού Βουκουρεστίου TTR VIRTUAL (Targul de Turism) 2021.

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσκεκλημένος του γραφείου εξωτερικού του ΕΟΤ Ρουμανίας και του διευθυντή του Γιώργου Σταφυλάκη, συμμετείχε στην έκθεση πραγματοποιώντας σχεδόν 300 επαφές με στελέχη και εκπροσώπους της ρουμανικής τουριστικής αγοράς.

Ως συνεκθέτης κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον κυρίως των Ρουμάνων Travel Agents προβάλλοντας τα ελκυστικά χαρακτηριστικά της πόλης και προτείνοντας νέες ιδέες σε μια αγορά που παραδοσιακά θέλει να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στην προτίμηση των επισκεπτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε το γραφείο εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη με προωθητικό βίντεο διάρκειας 13 λεπτών.

Πρόκειται για μία δική του παραγωγή, η οποία υλοποιήθηκε για να προβάλλει την πόλη στοχευμένα στο ρουμανικό κοινό, ως ένα πολυδιάστατο σύμπλεγμα εμπειριών για διακοπές όλο το χρόνο.

Ένας προορισμός γι’ αυτούς που αναζητούν νέες εμπειρίες και κρυμμένους θησαυρούς τουρισμού, καθώς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης που καλύπτουν πολλές ειδικές μορφές τουρισμού.