Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Βελτιστοποίηση του site www.thessaloniki.travel

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), προχώρησε στη βελτιστοποίηση του επίσημου portal www.thessaloniki.travel, η οποία βασίστηκε σε δύο κύριους άξονες.

Να γίνει το portal mobile – friendly και να μπορούν να έχουν οι χρήστες πιο γρήγορη πρόσβαση.

H τακτική αναβάθμιση του portal αποτελεί προτεραιότητα του Οργανισμού, στοχεύοντας πάντα στην προσέλκυση μηχανών αναζήτησης και κατ’ επέκταση επισκεπτών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο ΟΤΘ προχώρησε:

– Στη βελτιστοποίηση του κώδικα και τη μείωση του περιεχομένου της αρχικής σελίδας, για πιο γρήγορη και εύκολη πλοήγηση από desktop, tablet και κινητά.

– Προσαρμογή του website ώστε να είναι mobile – friendly, δηλαδή ο χρήστης να κάνει εύκολη πλοήγηση στο μενού από το κινητό.

– Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης με βίντεο στην αρχική σελίδα.

Αυτές οι ενέργειες έγιναν παράλληλα με την προσθήκη της 7ης γλώσσας, των ισπανικών, ενώ αναμένεται να αλλάξει και η εικόνα του Ημερολογίου Εκδηλώσεων, σε ελληνικά και αγγλικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του ΟΤΘ είναι το μοναδικό ημερολόγιο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης που είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά.

Το www.thessaloniki.travel αναβαθμίζεται αισθητικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, πλούσιο περιεχόμενο, ταχύτητα, σταθερότητα λειτουργίας και προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media