Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρόβαλε την πόλη στο βρετανικό κοινό

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), συμμετείχε στη σειρά webinars «TTG Greece Fest» στην πλατφόρμα του επαγγελματικού περιοδικού TTG, που πραγματοποίησε το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων με τη βρετανική τουριστική αγορά.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το TTG Fest φέτος ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν θεματικά masterclasses και παρουσιάσεις που αφορούσαν σε γενικές πληροφορίες με τα νέα της Ελλάδας μετά την πανδημία, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως city breaks, outdoor experiences, πολυτέλεια, wellness και οινοτουρισμό.

Το webinar παρείχε σε περισσότερους από 300 τουριστικούς πράκτορες, product managers και tour operators από τη Βρετανία και την Ιρλανδία όλα τα απαραίτητα εργαλεία, τις επαφές και τις πληροφορίες, προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίσουν καλύτερα και να προωθήσουν αποδοτικότερα τη Θεσσαλονίκη στο ευρύ τουριστικό κοινό.

Όλοι οι συμμετέχοντες προήλθαν αποκλειστικά από τη βάση δεδομένων της TTG. Την πλέον εξειδικευμένη επαγγελματική τουριστική πλατφόρμα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε παρουσιάζοντας τον προορισμό στο masterclass για τα city breaks.

Το masterclass πραγματοποίησε ο καθηγητής γαστρονομίας, Γιώργος Παλησίδης, ο οποίος ανέδειξε τις γαστρονομικές εμπειρίες, τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης και τις συνήθειες μέσα από τη ματιά των ντόπιων, που ολοκληρώνουν την εμπειρία των διακοπών.

Όλο το περιεχόμενο των webinars θα αναρτηθεί στο ttgmedia.com, προκειμένου να το παρακολουθήσουν οι επισκέπτες του site για τους επόμενους έξι μήνες.

«Η βρετανική τουριστική αγορά αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι ο ποιοτικός τουρισμός. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα επικοινωνιακά εργαλεία έτσι ώστε να προσελκύσουμε τουρίστες που μπορούν να τον υποστηρίξουν», τόνισε η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.