Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την πόλη σε εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες

Με τα τουριστικά πλεονεκτήματα του προορισμού, τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού και τα γαστρονομικά ατού της πόλης ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κέρδισε το ενδιαφέρον των Πολωνών Travel Agents στα Live on B2B meetings στο GREEK POLISH ALTERNATIVE TOURISM & GASTRONOMY WORK SHOP.

Το εικονικό εργαστήρι εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε 8 με 10 Δεκεμβρίου 2020 με τη συμμετοχή 70 τουριστικών πρακτόρων και διακεκριμένων Πολωνών δημοσιογράφων.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν και στελέχη του τμήματος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως η Πολωνία ήταν η τρίτη κατά σειρά χώρα μετά τους Γερμανούς και τους Βρετανούς που προσέφερε μία τουριστική «ανάσα» την περίοδο του καλοκαιριού του 2020.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport οι αφίξεις από την Πολωνία στην Ελλάδα έφτασαν τις 81.859.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πολωνία έχει την 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 38,5 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές και ανήκει στις χώρες με τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών επαφών που είχαν οι τουριστικοί πράκτορες με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον για τον προορισμό, διεφάνη από τις συμμετοχές και είναι εξαιρετικά θετικό για την τουριστική περίοδο του 2021.

Το workshop ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων για τους Πολωνούς συμμετέχοντες, τους τουριστικούς πράκτορες και τα μέσα ενημέρωσης, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά της Πολωνίας.

Στο Raffle Draw ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσέφερε διήμερη διαμονή στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική χορηγία των Capsis Bristol Boutique Hotel & Capsis Hotel Thessaloniki.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media