Κυριακή 31 Μαϊου 2020

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη New York Times Travel Show 2020

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη New York Times Travel Show 2020, στη σημαντικότερη ταξιδιωτική έκθεση της Αμερικής.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη ταξιδιωτική έκθεση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική με συμμετοχές απ’ όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων, το Visit Europe της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η European Travel Commission και πολλοί ευρωπαϊκοί προορισμοί.

Η Βούλα Πατουλίδου ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με το διττό ρόλο της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της Ελλάδας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Κεντρικής Ελλάδας στην έκθεση New York Times Travel Show 2020 στον εκθεσιακό χώρο Jacob K. Javits Convention Center στο Μανχάταν.

Η σημαντική παρουσία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην έκθεση αυτή, για την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια της Μακεδονίας μεταφράζεται σε έσοδα από ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες που ακολουθούν.

Οι επαφές της κυρίας Πατουλίδου με ανθρώπους του τουρισμού όπως είναι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουριστικής Προβολής, Πέτρος Σαγάνας, η προϊσταμένη ΕΟΤ στις ΗΠΑ, Μαρία Κριθαριώτη και η πρόεδρος του οργανισμού των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης αλλά και αναπληρώτρια του γενικού γραμματέα του Οργανισμού, Βαρβάρα Αυδή, ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικές όσον αφορά συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί για την η ανάδειξη όλων των συγκριτικών και αναπτυξιακών πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή, προκειμένου να γίνει ο ιδανικός τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο.

Η κα Πατουλίδου εκτός από τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του τουρισμού συναντήθηκε με Έλληνες ομογενείς και ομογενειακά σωματεία γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού είναι οι ίδιοι οι Έλληνες του εξωτερικού οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά τόνισε «έχουν περάσει σε ένα άλλο επίπεδο επαγγελματικών λόμπι όπως είναι αυτά των δικηγόρων, των γιατρών και γενικότερα των επιστημόνων και αυτό δίνει μία ιδιαίτερη δυναμική στην εικόνα της χώρας μας προς τα έξω».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media