Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη παρέδωσε χθες το πρωί στην Ελληνική Αστυνομία, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), Βούλα Πατουλίδου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το αυτοκίνητο – προσφορά του Οργανισμού στην τουριστική αστυνομία παρέλαβε ο Γεν. Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. – Αντιστράτηγος Κων. Σκούμας, εξαίροντας την απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. να στηρίξει έμπρακτα το έργο της τουριστικής αστυνομίας.

«Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε το έργο της τουριστικής αστυνομίας», δήλωσε μετά την παράδοση – παραλαβή του αυτοκινήτου στην ΕΛ.ΑΣ. η πρόεδρος του Ο.Τ.Θ.

Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου η πρόταση για την προσφορά του οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει από το μέλος του Δ.Σ. -εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Σωκράτη Κίρτσιο, στο πλαίσιο των συνεργασιών που υλοποιούν οι φορείς του Ο.Τ.Θ. και αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Στην παράδοση – παραλαβή του οχήματος παρέστη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το Διευθυντή Αστυνομίας – Ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΤΘ και ιδιαίτερα την κα Βούλα Πατουλίδου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά αυτή στην ΕΛ.ΑΣ. Είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την ΕΛ.ΑΣ. Είναι προς όλους τους πολίτες, την κοινωνία και τον τουρισμό», τόνισε ο κ. Σκούμας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media