Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά στο συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στοχευμένη παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στο ετήσιο συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων που διεξήχθη από 28 έως 31 Οκτωβρίου στην Costa Navarino.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τον προορισμό σ’ ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως, με τη συμμετοχή της «αφρόκρεμας» της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας.

Πρόκειται για ένα συνέδριο με μακρά ιστορία, με αρκετούς προορισμούς διεθνώς να διεκδικούν τη φιλοξενία του, όπου οι συμμετέχοντες θεωρούνται διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 450 εκπρόσωποι tour operators και travel agents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα μεγαλύτερα γερμανικά έντυπα, με φυσική παρουσία, αλλά και διαδικτυακά λόγω των επιδημιολογικών περιορισμών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και με τη συνεργασία του HATTA/FedHATTA.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είχε ενεργή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών του DRV καθώς παρείχε πληροφορίες για τον προορισμό από το δικό του περίπτερο.

Επίσης με την προβολή ψηφιακού υλικού σύστησε την πόλη στους Γερμανούς επαγγελματίες, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη να «παίζει» παντού. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε συστηματικά και με συνέπεια. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media