Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Το ONOMA Hotel γιορτάζει τα πρώτα του βραβεία

Το ΟΝΟΜΑ είναι ένα ξενοδοχείο που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο, όπως ακριβώς το όνομα μας και με τη νέα ιστοσελίδα του φροντίζει να μας παρουσιάσει αναλυτικά τι θα συμβεί, πολύ πριν το επισκεφτούμε.

Mε μια επίσκεψη στo www.onomahotel.com και πληκτρολογώντας το όνομα σας, ένας ολοκαίνουργιος προσωποποιημένος κόσμος κάνει loading μπροστά σας. To ΟΝΟΜΑ Hotel σας συστήνεται με την προϋπόθεση όμως να του συστηθείτε και εσείς.

Το site χωρίζεται σε sections, οπού το καθένα αντίστοιχα σας οδηγεί σε όλες τις εμπειρίες, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ONOMA.

Από το νέο website του ξενοδοχείου μπορείτε να κλείσετε τη διαμονή σας, να κατεβάσετε την εφαρμογή ΟΝΟΜΑ, να ενημερωθείτε για τα event που μπορείτε να διοργανώσετε, να κλείσετε ένα μοναδικό masterclass με τον mixolοgist, να δείτε ένα sneak peek της έκθεσης φωτογραφίας «builders» του φωτογράφου Νίκου Βαβδινούδη που φιλοξενεί το ξενοδοχείο, να παραγγείλετε μοναδικά προϊόντα από το merchandising, αλλά ακόμη και να διαλέξετε τι θα φάτε όταν θα έρθετε.

Μένει μόνο να το επισκεφτείτε, ψηφιακά και αναλογικά!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Tourism Awards 2021: Το ΟΝΟΜΑ είναι Ηotel Design Of The Year παρέχοντας Technology Enhanced Experiences

Μετά από τέσσερις μήνες λειτουργίας ενός ξενοδοχείου που φτιάχτηκε για να ξεχωρίζει, το ΟΝΟΜΑ Hotel κατέκτησε τα πρώτα του βραβεία.

Τα βραβεία – θεσμός του ελληνικού τουρισμού για όγδοη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Βραβείο Ηotel Design Of The Year – Silver
Με τη διάκριση Hotel Design Of The Year στα Tourism Awards 2021 το ONOMA δεν αναγνωρίζεται μόνο ως ένα τεχνολογικά έξυπνο και προχωρημένο ξενοδοχείο.

Είναι πολυτελές με έναν σύγχρονο τρόπο και πολύ διαδραστικό όπου μέσω του συνολικού του σχεδιασμού αυτό αναδύεται καθημερινά και σε κάθε γωνία του.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής αποκαλύπτει στον επισκέπτη χώρους που εμπνέουν με την αρχιτεκτονική τους, το design, το street art.

Μία είσοδος φτιαγμένη από led screens, ένα κρυφό γήπεδο μπάσκετ με illusion mural, ένα συμβολικό γλυπτό αφιερωμένο στο σύγχρονο ταξιδιώτη, μία αυλή με κρεμαστό κήπο, open plan αίθουσες διαμορφωμένες με homey λογική, άνεση και ατμόσφαιρα σπιτιού, που αλλάζουν τα δεδομένα στις επαγγελματικές συναντήσεις, rooftop bar με πανοραμική θέα της πόλης.

Μεταλλικές κατασκευές και βιβλιοθήκες διαχωρίζουν τους χώρους χωρίς να δημιουργούν οπτικά εμπόδια.

Neon light φωτιστικά, βελούδινες υφές, αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων υπογραμμίζουν την κομψότητα του χώρου. Όλα φτιαγμένα για να εμπνέουν τον επισκέπτη να ανεβάσει την εμπειρία του στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ONOMA είναι ένα ξενοδοχείο σχεδιασμένο για όποιον έχει όνομα, είναι δηλαδή για όλους εσάς!

Βραβείο Technology Enhanced Experience – Silver

Ένα website αλληλεπίδρασης, self-check in counters, in room control tablet, ΟΝΟΜΑ application, όλα αυτά αποτελούν απάντηση στην ερώτηση πως η τεχνολογία οδηγεί την εμπειρία βήματα μπροστά.

Στο ΟΝΟΜΑ οι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν το ΟΝΟΜΑ app στο κινητό τους, να κάνουν log in και από εκεί να ελέγχουν όλη την εμπειρία διαμονής τους.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας λοιπόν φτιάχτηκε ένα ξενοδοχείο για εσάς, στο τσεπάκι σας.

Οι πόρτες του ΟΝΟΜΑ ανοίγουν απλά με το κινητό. Οι Επισκέπτες επικοινωνούν σε live χρόνο με το δικό τους Composer, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος να «συνθέτει» τη διαμονή τους.

Παράλληλα, επιλέγουν απαντήσεις σε ένα ψηφιακό ερωτηματολόγιο και πλέον το ίδιο το ξενοδοχείο μέσω push notifications στο κινητό του επισκέπτη προτείνει εμπειρίες που μπορεί να βιώσει για μια upgraded διαμονή στο ΟΝΟΜΑ, αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το ΟΝΟΜΑ Ηotel και η τεχνολογία είναι συνώνυμα και πλέον το βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς!

«Η βράβευση αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς μας και της δέσμευσής μας για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να αναγνωρίζεται μια δουλειά μηνών και ένα όραμα ετών. Το ΟΝΟΜΑ, το νέο μέλος της Anatolia Hospitality ελπίζει και στοχεύει σε μια καινοτόμα κουλτούρα φιλοξενίας που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτών που ξέραμε μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση αυτού του έργου», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, CEO & Founder της Anatolia Hospitality.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post