Κυριακή 16 Μαϊου 2021

ONOMA Hotel: Ανοίγει το Σεπτέμβριο νέο 5άστερο του ομίλου Anatolia Hospitality στη Θεσσαλονίκη και ζητάει προσωπικό

Το Σεπτέμβριο θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη το ONOMA Hotel του ξενοδοχειακού ομίλου Anatolia Hospitality, της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, τo πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων με απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Το νεότερο μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality, θα λειτουργήσει σε ένα οκταώροφο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 24, μια ανάσα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό και θα διαθέτει 83 δωμάτια.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικά ευέλικτο ξενοδοχείο που «συνομιλεί» με το σύγχρονο ταξιδιώτη. Ένα καινούριο και πρωτοποριακό concept φιλοξενίας που αξιοποιεί το σύγχρονο design, τις νέες τάσεις του marketing, αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Χάρη στην τεχνολογία και στο smart phone σου, το ξενοδοχείο συνδέεται μαζί σου και κάθε προσωπική επιθυμία μετατρέπεται σε υπηρεσία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το ONOMA Hotel είναι ένας νέος κόσμος εμπειριών.

Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι εκδηλώσεις αλλάζουν με τα Homework Meetings & Events, με κορυφαίες τεχνολογικές παροχές σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Στο Good Mood Food Restaurant μπορείς να απολαύσεις vegan και gluten-free δημιουργίες με local έμπνευση και τοπικά υλικά.

Στο Cloud Rooftop Bar μπορείς να επιδοθείς σε παρατήρηση των αστεριών μέσω του τηλεσκοπίου, αλλά και του star mixologist που θα ετοιμάσει ένα cocktail με το όνομά σου.

Ο κήπος του ONOMA Hotel θα γίνει το νέο hot spot για τα social media. Ονομάζεται Backyard Social Place και σου δίνει έμπνευση για τέλειες selfies.

Στην πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας skywalker.gr, έχουν αναρτηθεί αγγελίες για προσωπικό από το ONOMA Hotel. Δείτε ΕΔΩ.

 

Λίγα λόγια για τον όμιλο Anatolia Hospitality

Με παράδοση 90 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο όμιλος Anatolia Hospitality διαθέτει σήμερα δύο πλήρως ανανεωμένα ιδιόκτητα Anatolia Hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano), καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media