Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Online σεμινάριο Destsetters: Οι βασικοί πυλώνες για την επιτυχημένη πορεία ενός καταλύματος

Το Destsetters συνεργάζεται με τη Hotelier Academy και διοργανώνει τo Live Σεμινάριο «Τα Must Tips για Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων: Οι βασικοί πυλώνες για την επιτυχημένη πορεία του καταλύματός σας», από το Νίκο Σ. Μοράντη.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να αναλύσει τις απαιτήσεις που έχει το επάγγελμα του ξενοδόχου, καθώς και τις γνώσεις που είναι αναγκαίες για την αποτελεσματικότερη διαχείριση ενός καταλύματος.

Το επάγγελμα του ξενοδόχου είναι απαιτητικό και χρειάζεται πολυδιάστατες γνώσεις και εξελιγμένες ηγετικές ικανότητες.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε την οριστική απόφαση να «ανοίξετε» ένα νέο ξενοδοχείο;

Ποιες είναι οι απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχετε;

Και τι ευθύνες έχει ένας Hotel Manager;

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στόχοι Μαθήματος:

Να παρουσιαστούν οι βασικές πτυχές του επαγγέλματος του ξενοδόχου, καθώς και τα διαφορετικά προφίλ ιδιοκτητών που υπάρχουν.

Να αναλυθούν οι βασικές γνώσεις που πρέπει να έχει ένας ξενοδόχος για να εξασφαλίσει την επιτυχημένη πορεία του καταλύματός του.

Να αναλυθούν οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες, αλλά και το πώς κυλάει μια τυπική χρονιά, με τα κύρια tasks κάθε μήνα.

 

Βασικές Εκπαιδευτικές Ενότητες:

Το μάθημα «Τα Must Tips για Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων: Οι βασικοί πυλώνες για την επιτυχημένη πορεία του καταλύματός σας» έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μελλοντικούς και υπάρχοντες ξενοδόχους να κατανοήσουν τα παρακάτω στοιχεία:

Τα βασικά χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του ξενοδόχου: Τα κύρια χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του ξενοδόχου, η προϋπηρεσία που απαιτείται για μια τέτοια θέση, αλλά και οι τύποι ξενοδόχων που υπάρχουν. Θα χωριστεί επίσης η χρονιά ενός Έλληνα Ξενοδόχου σύμφωνα με τα κύρια tasks του κάθε μήνα.

Το προφίλ, οι ευθύνες και το πρόγραμμα ενός ξενοδόχου: Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξει ένας ξενοδόχος για να μπορέσει να διαχειριστεί ένα κατάλυμα. Επίσης, οι ευθύνες που έχει μια τέτοια θέση και το τυπικό πρόγραμμα ενός ξενοδόχου.

Σημεία – κλειδιά για αποτελεσματικότερη διαχείριση: Τα σημεία – κλειδιά στα οποία πρέπει να δώσει έμφαση ο ξενοδόχος, από την επιλογή των τύπων δωματίων μέχρι τα outlets του καταλύματος και τα υπόλοιπα facilities και services.

Επίσης, θα αναφερθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το προσωπικό, αλλά και τα διαθέσιμα κανάλια πωλήσεων.

 

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 | 18:00
Μέσω Zoom – θα λάβετε το Zoom link την ημέρα του σεμιναρίου

Δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ