Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Oniro Hotels Group: Επενδύσεις 400 εκατ. την επόμενη τριετία

Δέκα ξενοδοχεία με συνολικά 1.000 κρεβάτια έχει πλέον στην ιδιοκτησία του ο Oniro Hotels Group, ο oποίος σχεδιάζει μέσα στην επόμενη τριετία να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 400 εκατ. ευρώ για την απόκτηση μονάδων που θα ανεβάσουν το συνολικό του δυναμικό στις 10.000 κλίνες, όλες σε ξενοδοχεία μικρότερα των 150 δωματίων.

Βασικοί μέτοχοι του Oniro Hotels Group είναι η Delfi Partners, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιώργος Μούντης και το family office του ομογενούς επιχειρηματία της Γερμανίας Σταύρου Εφραιμίδη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Oniro Hotels Group ανακοίνωσε την εξαγορά των τεσσάρων από τα δέκα ξενοδοχεία του από την Treppides Investments & Holdings:

Το Oniro City στο Κολωνάκι, το Asomaton στο Θησείο, το Oniro Suites (φωτογραφία) στη Χώρα της Μυκόνου και υπό κατασκευή ακίνητο στην οδό Μηλιώνη, επίσης στο Κολωνάκι.

Παράλληλα έχει ήδη εξαγοραστεί μία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων που μετονομάστηκε σε Oniro Hotel Management με σκοπό ο όμιλος πέραν των ιδιόκτητων ξενοδοχείων, να διευρύνει και το χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται με μονάδες ιδιοκτησίας συμφερόντων τρίτων, όπως τραπεζών, θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών και άλλων επιχειρηματιών του τουριστικού τομέα.

Επιπλέον, εκτός του στόχου για νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη, σε νησιά των Κυκλάδων αλλά και την Αθήνα, ο όμιλος σχεδιάζει την επέκτασή του και σε άλλες χώρες και ειδικότερα την Πορτογαλία και την Ιταλία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media