Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

«Το One & Only Kea Island θα γίνει το καλύτερο resort της Μεσογείου»

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο θέρετρο στη Μεσόγειο», αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ο Philippe Zuber, ο πρόεδρος της ξενοδοχειακής αλυσίδας One & Only Resorts, η οποία σε συνεργασία με την Dolphin Capital προχωρούν στην κατασκευή του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «One & Only Kea Island Resort» στην Κέα (Τζια).

Η επένδυση στη Τζια που έχει προϋπολογισμό 150 εκατ. ευρώ, προβλέπει τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου με 75 resort villas και έως 40 ιδιωτικές κατοικίες, σε παραθαλάσσια περιοχή 600 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά της Κέας στην περιοχή Βρόσκοπος. Το κατασκευαστικό έργο εκτιμάται πως θα αρχίσει το πρώτο εξάμηνο του 2018 και το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να λειτουργήσει το 2020.

 

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Zuber:

1. «Ψάχνουμε διαρκώς για τις πιο μαγικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και μία από αυτές τη βρήκαμε στην Κέα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο θέρετρο στη Μεσόγειο και είμαι βέβαιος ότι το One & Only Kea Island θα τηρήσει την «υπόσχεση» αυτή».

2. «Το όραμά μας με την Dolphin Capital Partners για το One & Only Kea Island θα είναι να δημιουργήσουμε, απλώς, το καλύτερο θέρετρο στις Κυκλάδες και ίσως στο σύνολο της Μεσογείου, φέρνοντας νέες γενιές υπερ-πολυτελών ταξιδιωτών στην Ελλάδα. Ο σχεδιασμός του One & Only Kea Island θα αντικατοπτρίζει την παρθένα φύση του νησιού, την εκπληκτικά όμορφη τοποθεσία και τον πολιτισμό της περιοχής. Όπως όλα τα ξενοδοχεία μας, θα δώσει έμφαση στην ιδιωτικότητα, παρέχοντας το απόλυτο καταφύγιο, με επιλογές διαμονής που θα είναι ιδανικές για ζευγάρια ή μεγάλες οικογένειες. Οι πελάτες μας θα έρθουν στην Ελλάδα όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και από τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία, τη Νότια Αμερική ή την Ασία».

3. «Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να υλοποιήσουμε και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς οι προοπτικές της τουριστικής αγοράς υψηλού επιπέδου είναι ανεξάντλητες. Πιστεύουμε ότι ένα δεύτερο ή τρίτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει στο μέλλον συμπληρωματικά του One & Only Kea Island και σίγουρα αυτό θα το εξετάσουμε».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Zuber στο kathimerini.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας