Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη «σκοράρει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τα mundial lounges

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη συμμετέχει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν όλους τους αγώνες της λαμπερής διοργάνωσης στα ειδικά διαμορφωμένα ‘mundial lounges’. Τα ξενοδοχεία Divani Caravel, Divani Palace Acropolis και Divani Apollon Palace & Thalasso θα αποτελέσουν την “έδρα” σας καθόλη τη διάρκεια του 21ου Μουντιάλ, από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Το άνετο και πολυτελές περιβάλλον των ξενοδοχείων φιλοξενεί τους ποδοσφαιρόφιλους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους εθνική ομάδα καθώς και κάθε λεπτό της διοργάνωσης.

Τα mundial lounges σας μεταφέρουν νοητά στα γήπεδα της Ρωσίας, αποτελώντας τον ιδανικό χώρο για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένους και να ζήσετε από κοινού τις δυνατές συγκινήσεις της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου. Άνετοι και ευρύχωροι καναπέδες, μεγάλες οθόνες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και γευστικές απολαύσεις που θα συντροφεύσουν κατάλληλα τις πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα, είναι μόνο μερικές από εκείνες τις παροχές που θα φροντίσουν να κάνουν πραγματική εμπειρία την επίσκεψή σας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη στο πλαίσιο του φετινού Μουντιάλ.

Τα ‘mundial lounges’ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για όλο το διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τις προβολές όλων των αγώνων, φροντίζοντας να σας μείνει πραγματικά αλησμόνητο το Μουντιάλ της Ρωσίας.

 

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

 

Φωτογραφίες

1η: Atlantis Lounge Divani Apollon Palace

2η: Atlantis Veranda Divani Apollon Palace

3η: D Bar Divani Palace Acropolis

4η: Divani Caravel Cigar Lounge

5η: Divani Caravel Cigar Lounge

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας