Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

O όμιλος MP Hotels επεκτείνει το πορτφόλιο των brands του με το CLUB SEI

O ξενοδοχειακός όμιλος MP Hotels επεκτείνει το πορτφόλιο των Brand του με το CLUB SEI και αναγγέλλει τρεις νέες ξενοδοχειακές μονάδες που θα διαχειρίζονται από το Brand. Με την προσθήκη του Club Sei, η MP Hotels στοχεύει να ορίσει το ρυθμό μιας νέας εποχής μονάδων club που επιτρέπει στους επισκέπτες να δημιουργούν και να ζουν τις δικές τους ιστορίες. Ο όμιλος ξενοδοχείων θα εγκαινιάσει αυτή την εποχή αλλάζοντας την έννοια της τη σεζόν 2019 – 2020 με δύο ξενοδοχεία στην Τουρκία και ένα στο Λανθαρότε, Κανάριοι Νήσοι, Ισπανία.

Η MP Hotels ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Club Sei κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ritz Carlton της Κωνσταντινούπολης. Το Club Sei είναι ένα concept club που περιλαμβάνει όλες τις εμπειρίες που αναζητούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες αλλά και οι οικογένειες που ζητούν μια προσαρμοσμένη και σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας σε προορισμούς με ενδιαφέρουσες παραλίες. Το Club Sei βασίζεται σε οκτώ πυλώνες που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών στις διακοπές τους σήμερα. Ένας συνδυασμός του σύγχρονου και παραδοσιακού, του κοινωνικού με το ιδιωτικό, των ενεργών αθλημάτων και γαλήνιων θεραπειών, ευρύχωρων δωματίων, εμπορικών χώρων όπως εστιατόρια καθώς και προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το Club Sei και τη δυνατότητα να αναβιώσει η πιο παραδοσιακή ιδέα του club concept προσελκύοντας τη νέα γενιά και τον σύγχρονο ταξιδιώτη. Δήλωσε η Roula Jouny, Διευθύνουσα Σύμβουλος, MP Hotels και Διευθύνουσα Σύμβουλος της FTI GROUP. «Έχουμε συνεργαστεί με το διάσημο Dr. Cem Kinay, τον αρχαιολόγο και τον ιδρυτή της Magic Life, για να δημιουργήσουμε ένα νέο brand και να προσελκύσουμε τις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε βέβαιοι ότι το Club Sei θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα εποχή των Clubs».

To νέο brand έχει ως στόχο να προσελκύσει το νεαρό ζωντανό πλήθος ανθρώπων που ψάχνει για μια εμπειρία διακοπών που αγκαλιάζει πλήρως το τώρα, ενώ ταυτόχρονα ξυπνάει στο μέλλον.

Η MP Hotels ανακοίνωσε επίσης την προσθήκη τριών ξενοδοχειακών μονάδων που θα λειτουργήσουν ως Club Sei. Η υποδομή είναι εκεί και τα ξενοδοχεία θα αρχίσουν να λειτουργούν διαδοχικά με τη νέα επωνυμία την σεζόν 2019 – 2020, το Club Sei Lanzarote, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, το Club Sei Belek στην τουρκική Ριβιέρα και το Club Sei Marmaris στις ακτές του Αιγαίου της Τουρκίας.

Το 281 δωματίων Club Sei Marmaris βρίσκεται στους πρόποδες των καταπράσινων βουνών που κοσμούν την όμορφη αυτή περιοχή της Τουρκίας με πρόσβαση σε μια παρθένα παραλία. Το θέρετρο περιλαμβάνει πισίνα, ιδιωτική παραλία και προβλήτες, σπα και πολλές δραστηριότητες με βάση το νερό. Το Club Sei Belek 772 δωματίων βρίσκεται στην ακτή της όμορφης τουρκικής Ριβιέρας και περιλαμβάνει 11 πισίνες, άφθονα εστιατόρια και μπαρ, νεροτσουλήθρες και ιδιωτική παραλία. Και οι δύο τοποθεσίες επελέγησαν επειδή πρόσφεραν τις τέλειες αποχρώσεις για την MP Hotels για να προβάλουν αυτό το πρωτοποριακό εμπορικό σήμα. Οι λεπτομέρειες του Club Sei Lanzarote αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα.

 

Σχετικά με το CLUB SEI
Το Club Sei ιδρύθηκε με οκτώ έννοιες – πυλώνες στη βάση του. Πυλώνες που λειτουργούν ως ένα είδος συντάγματος για το εμπορικό σήμα. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA του και φιλόδοξη αποστολή. Αυτές οι έννοιες είναι: Κοινωνικές & Δυναμικές Υπηρεσίες, Φαγητό & Διασκέδαση, Αθλητισμός & Μόδα, Μάθηση & Συνεργασία, Ομορφιά & Εκγύμναση, Γεωργία, Εξερεύνηση του τόπου και Διαμονή & Τέχνη. Ο καθένας έχει ως στόχο να δώσει στο Club Sei έμφαση στο τι είναι σημαντικό για τον επισκέπτη, ενώ ταυτόχρονα συνεργεί στο να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Κάθε πυλώνας επικεντρώνεται σε ένα σημείο σπουδαιότητας για τους επισκέπτες μας και είναι εμπνευσμένος από τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις. Προσπαθεί να γιορτάσει την πραγματικότητα του επισκέπτη μας, εκείνου που βλέπει τη ζωή ως ευκαιρία να ενισχυθεί ολιστικά μέσω του ταξιδιού.

Ο κοινωνικός πυλώνας μας θα κάνει χρήση τόσο της προσωπικής υπηρεσίας Butler όσο και μιας ψηφιακής εφαρμογής που βρίσκεται σε εξέλιξη για να προσφέρει στους επισκέπτες προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες. Ο πυλώνας τροφίμων και ψυχαγωγίας, που θα τεθεί σε στυλ αγοράς Bazaar , θα πάρει μια νότα από την παραδοσιακή κουζίνα αλλά φέρνει και μια σύγχρονη συστροφή στα κλασικά πιάτα και την εστιατορική εμπειρία συνολικά συνοδευόμενος από μουσική και ψυχαγωγία. Ο γεωργικός πυλώνας του Club Sei είναι μια διαβεβαίωση για φρέσκα υλικά στους καλεσμένους μας και θα ενεργεί σε συμφωνία με τον πυλώνα τροφίμων και ψυχαγωγίας. Με τον πυλώνα εξερεύνησης του τόπου (Exploring Like Locals), το Brand θα προσπαθήσει να προσφέρει ισορροπία μεταξύ του κοσμοπολίτικου εαυτού του και του τοπικού τοπίου που εξυπηρετεί, προσφέροντας στους επισκέπτες τη βάση για να εξερευνήσουν τους προορισμούς τους, όπως ένας ντόπιος.

Ο άξονας μάθησης και συνεργασίας είναι μια υπόσχεση στους φιλοξενούμενους ότι κάθε ξενοδοχείο θα διαθέτει άνετους ανοιχτούς χώρους για να ασκούν τις πνευματικές επιδιώξεις τους ή να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες τάξεις ή εκδηλώσεις. Ο πυλώνας ομορφιάς και εκγύμνασης θα παρουσιάσει μια ισορροπία ενεργών φυσικών αναζητήσεων, σε συνδυασμό με θεραπείες χαλάρωσης σώματος. Το τελευταίο συμβαδίζει με τον άξονα μας για τον αθλητισμό και την μόδα, που δείχνει την επιθυμία της εταιρείας να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γυμνασθούν και να είναι trendsetters.

Τέλος, ο πυλώνας παραμονής & τέχνης είναι ένα μήνυμα στους φιλοξενούμενους ότι μπαίνουν σε χώρο με καλλιτεχνική και σχεδιαστική ευαισθησία.

 

Σχετικά με την Meeting Point Hotels
Η εταιρία Meeting Point Hotels, ιδρύθηκε από τον όμιλο FTI το Σεπτέμβριο του 2015, είναι μια διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα με ένα χαρτοφυλάκιο πέντε εμπορικών σημάτων που περιλαμβάνει πάνω από 70 μονάδες και περισσότερα από 16.000 δωμάτια σε 11 χώρες και τέσσερις ηπείρους.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα LABRANDA Hotels & Resorts με τα πέντε υπο-brands select, comfort, balance, family star and city, Design Plus Hotels, ξενοδοχεία Kairaba Hotels & Resorts, Club Sei και Lemon & Soul.

Post Tags
Share Post