Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Όμιλος Καράτζη εξαγόρασε την BSK & Lakufol Kunststoffe

Ο Όμιλος Καράτζη, που διαθέτει τα 5άστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Nana Princess και Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, προχώρησε σε μία ακόμη στρατηγική επένδυση, με την εξαγορά του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH με έδρα το Henfenfeld της Γερμανίας, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στις διεθνείς αγορές προϊόντων συσκευασίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH είναι ηγέτιδα δύναμη στη βιομηχανία προϊόντων συσκευασίας με εμπειρία 30 ετών και κύκλο εργασιών που το 2022 θα ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ.

Το ρόλο του νέου Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Νίκος Παλάσκας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία προϊόντων συσκευασίας.

Ο Αντώνης Καράτζης (φωτογραφία), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της εταιρείας BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH από τον Όμιλο Καράτζη. Η νέα επενδυτική κίνηση ευθυγραμμίζεται με τον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για περαιτέρω ενίσχυση της βιομηχανικής και εμπορικής παρουσία μας στη διεθνή αγορά συσκευασίας».