Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ο Όμιλος Καράτζη διοργάνωσε το 1ο Nana ITF World Tennis Tournament στο Ηράκλειο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Nana ITF World Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club του 5άστερου Nana Golden Beach, του Ομίλου Καράτζη, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Το αθλητικό event διάρκειας τριών εβδομάδων έλαβε χώρα από τις 10 έως τις 31 Οκτωβρίου και το «παρών» έδωσαν συνολικά πάνω από 170 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η διοργάνωση, η οποία αποτελεί ιδιαίτερη πρωτοβουλία του Nana Golden Beach και του Ομίλου Καράτζη, φιλοξενήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club, οι οποίες περιλαμβάνουν συνολικά 21 γήπεδα – Χωμάτινα Γήπεδα Τένις (Υβριδικά), Σκληρά Γήπεδα (US Open Surface) και Γήπεδα Paddle.

Οι λάτρεις του αθλήματος -επαγγελματίες και ερασιτέχνες- έφτασαν από την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία για να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις τενιστικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας, με τον κάθε νικητή των τριών τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν να κερδίζει σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Πολύ σημαντική στη διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά ήταν η συμβολή των Αντώνη Καλαϊτζάκη, Διευθυντή Αγώνων ITF World Tennis Tournament & Tennis Europe και Σπύρου Ζαννιά, Αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο Nana Golden Beach, το σύνολο των διοργανωτών και τον κ. Καλαϊτζάκη για την άψογη διοργάνωση. Το feedback που λάβαμε από όλους τους συμμετέχοντες είναι μοναδικό, κάνοντας το Ηράκλειο έναν τενιστικό προορισμό που θα προσελκύει αθλητές παγκόσμιου επιπέδου».

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Κωνσταντίνος Αρχοντάκης, δήλωσε για το αθλητικό event:

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την επιτυχημένη έκβαση της πρώτης διοργάνωσης και ευελπιστούμε τον επόμενο χρόνο σε μια ακόμη πιο δυνατή διοργάνωση αφού ο Όμιλος θα επενδύσει περαιτέρω στο άθλημα με καινούριες εγκαταστάσεις και γήπεδα τένις».

Σε δήλωση του σχετικά με το τουρνουά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, Αντώνης Καράτζης υπογράμμισε:

«Το εξαιρετικό κλίμα που εισπράξαμε από τους αθλητές, τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF) και την Ελληνική Ομοσπονδία Τένις (ΕΦΟΑ), επιβεβαιώνει την προσπάθεια και τα άμεσα σχέδια μας, στα οποία είναι η δημιουργία ενός ακόμη Tennis Club, πλησίον του Nana Tennis & Sports Club, όπου σκοπός μας είναι να φιλοξενήσουμε ακόμη μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις, που θα κάνουν την Κρήτη έναν διεθνή προορισμό τένις».