Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ο όμιλος H Hotels Collection γιόρτασε τα 25α γενέθλια του

Τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας του γιόρτασε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο όμιλος H Hotels Collection (όμιλος Χατζηλαζάρου), στο καινούριο 5άστερο ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ιωάννης Χατζηλαζάρου στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους καλεσμένους καθώς επίσης και τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους για τη στήριξή τους, αλλά και την τιμητική παρουσία τους στη σημαντική αυτή εκδήλωση. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι ο Όμιλος ελπίζει σε άλλα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τουρισμό, με βασικό συστατικό τους υπολογισμένους στόχους και το «πάθος για φιλοξενία».

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει έξι ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της ροδίτικης φιλοξενίας.

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr