Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ο όμιλος FTI επιλέγει Cyberlogic για την ψηφιοποίηση της Meeting Point International

Την υψηλή τεχνολογία της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας τουρισμού Cyberlogic επιλέγει ο γερμανικός τουριστικός όμιλος FTI, ένας από τους μεγαλύτερους tour operators της Ευρώπης, για την ψηφιοποίηση της Meeting Point International.

Η Meeting Point International (MPI), θυγατρική του Ομίλου FTI, ειδικεύεται στη διαχείριση ταξιδιωτικών προορισμών παγκοσμίως με παρουσία σε  περισσότερες από 17 χώρες και 40 προορισμούς.

Με έδρα στο Μόναχο, η MPI παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Cyberlogic με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, ειδικεύεται στην τεχνολογία τουρισμού και έχει αναπτύξει μια καινοτόμα πλατφόρμα για Destination Management Companies (DMCs), με ένα δίκτυο πελατών & συνεργατών που εκτείνεται σε περισσότερες από 18 χώρες παγκοσμίως.

 Η MPI θα χρησιμοποιήσει την ολοκληρωμένη (Εnd2End) πλατφόρμα της Cyberlogic για να αυτοματοποιήσει και να ψηφιοποιήσει πλήρως τις υπηρεσίες της στο σύνολο του δικτύου της έως το τέλος του 2023. Ήδη η πλατφόρμα της Cyberlogic χρησιμοποιείται από την MPI σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ισπανία και Ιταλία.

Η Cyberlogic παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπουν στα τουριστικά πρακτορεία (DMCs) να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά και ευέλικτα στην αγορά, τη διαχείριση και τη διανομή των υπηρεσιών τους, παρέχοντας εύκολη & άμεση πρόσβαση στις εμπειρίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι προορισμοί ανά τον κόσμο.

Ο Στέργιος Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyberlogic, δήλωσε σχετικά με την εν λόγω συνεργασία:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία παγκόσμιας κλίμακας όπως η Meeting Point International. Η Cyberlogic συνεχίζει να χτίζει επιτυχημένες συνεργασίες και να αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής, με θετικό αντίκτυπο στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία».

Ο CEO της Meeting Point International, Mario Habig, δήλωσε σχετικά

«Με την Cyberlogic προχωράμε δυναμικά και παραμένουμε πιστοί στους στόχους μας να καταστήσουμε την Meeting Point International ηγέτη της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να επιτύχουμε την πλήρη ψηφιοποίηση της. Μαζί προχωράμε σε μια νέα εποχή με αναβαθμισμένες λειτουργίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας που χτίζουν με επιτυχία μακροχρόνιες συνεργασίες».

Η Meeting Point International και η Cyberlogic ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, καθιστώντας την υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

 

Φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι Karl Markgraf – Group CIO | Alex Saloustros – Cyberlogic CTO | Mario Habig – FTI Group CEO DMC | Stergios Panagiotakis – Cyberlogic CEO.