Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο όμιλος Fattal ανοίγει τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2021

Τρία νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, δύο στο κέντρο της Αθήνας και ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ότι θα ανοίξει το 2021, ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Fattal.

 

1. Leonardo Boutique Hotel Athens
To Leonardo Boutique Athens θα λειτουργήσει σε κτήριο που βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ 7, σχεδόν δίπλα στην οδό Πατησίων και πολύ κοντά στο ιστορικό κτήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το Leonardo Boutique Hotel Athens θα διαθέτει 84 δωμάτια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. NYX Hotel Athens

Το NYX Hotel Athens θα λειτουργήσει στην οδό Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, στο κτήριο που φιλοξενούσε μέχρι το 2010 το ξενοδοχείο Esperia.

Ο όμιλος Fattal νοίκιασε για 40 χρόνια τον Ιούλιο του 2019 το πρώην Esperia από τον ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης), έναντι μηνιαίου ενοικίου 95.830 ευρώ.

Το συνολικής επιφάνειας 12.235 τ.μ. πρώην Esperia θα επαναλειτουργήσει ως 5άστερο ξενοδοχείο και η επένδυση (ριζική ανακαίνιση) θα κοστίσει κατ’ ελάχιστον 10.500.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αρκετούς μήνες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των ξενοδοχείων του ομίλου Fattal, ότι το πρώην Esperia θα επαναλειτουργήσει ως Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens. Προφανώς άλλαξαν τα σχέδια της διοίκησης του ομίλου…

To NYX Athens θα διαθέτει 215 δωμάτια.

 

3. NYX Hotel Thessaloniki
Το NYX Hotel Thessaloniki θα λειτουργήσει στην οδό Τσιμισκή 1, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο όμιλος Fattal, εξαγόρασε πρόσφατα ημιτελές κτήριο («γιαπί») που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή 1 και Κατούνη στα Άνω Λαδάδικα, σε πλειστηριασμό της Τράπεζας Πειραιώς προσφέροντας 9.000.000 ευρώ.

To κτήριο, που είναι γνωστό και ως «Μέγαρο Κιτρικής» και αποτελείται από υπόγειο, ημιόροφο και οκτώ ορόφους συνολικής εμβαδού 4.589 τ.μ., θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο με 115 δωμάτια.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Fattal, που ιδρύθηκε το 1998, υπό τα brands Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels και NYX Hotels διαχειρίζεται 217 ξενοδοχεία σε 19 χώρες (τα 37 στο Ισραήλ και τα υπόλοιπα στην Ευρώπη).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media