Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

O όμιλος EUROTEL αποκτά παρουσία στη Ρόδο

Ο Όμιλος EUROTEL έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία του με φυσικά γραφεία σε προορισμούς στρατηγικής σημασίας, όπως το νησί της Ρόδου.

Στόχος της δημιουργίας της LeaderIT Ρόδου, είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όσον αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και μηχανογράφησης ξενοδοχείων και εταιρειών ιδιωτικού τομέα με απώτερο σκοπό την παροχή και υποστήριξη end-to-end λύσεων τεχνολογίας.

Ο Γιώργος Στεργάκης, Managing Partner της LeaderIT Ρόδου, διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πληροφορικής σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους ξενοδοχείων της Ρόδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η εμπειρία του εκτός από το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την επίβλεψη μεγάλων Projects πληροφορικής (κατά το στάδιο ανέγερσης/ανακαίνισης ξενοδοχείων καθώς και κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους), πηγάζει και από τη βαθιά γνώση των πιο αξιόπιστων συστημάτων πληροφορικής, τόσο σε επίπεδο software όσο και Hardware.

Οι κύριες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχονται από τη LeaderIT Ρόδου, συνοψίζονται στους παρακάτω τομείς:

– IT Infrastructure & Security

– IP Surveillance & Access Control

– Structured Cabling & UPS

– IP TV & Digital Signage

– Sound Systems

– Smart Hotel & Smart Building Solutions

– ΙΤ Services

– PMS & POS Solutions

– Electronic Locks & Safes

– Guest Mobile App

– Wellness Management services & software.

Ο Όμιλος EUROTEL είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση με εξειδίκευση πάνω από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του wellness.

 

Επικοινωνία

www.eurotel.gr

2106595000

sales@eurotel.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post