Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αναδεικνύεται σε True Leader της ελληνικής οικονομίας

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έλαβε τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, στον αναγνωρισμένο ομώνυμο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, που διοργανώνει η ICAP Group.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, τιμήθηκε ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες με την υψηλότερη κερδοφορία και με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, μαζί με άλλες 67 επιχειρήσεις, σε ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με την παρουσία 300 υψηλόβαθμων στελεχών, εκπροσώπων της κυβέρνησης, αλλά και κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε o Ιωάννης Πατσουράκος, Γενικός Διεθυντής του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε, πως «η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση για την αφοσίωση και δέσμευση του προσωπικού και της οικογένειας Διβάνη, στην ανάπτυξη και παροχή κορυφαίων εμπειριών φιλοξενίας, για την ορθότητα των στρατηγικών επιλογών, την αναπτυξιακή πορεία και τη συμβολή στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα».

Στη μακρόχρονη πορεία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει τιμηθεί από τους κορυφαίους φορείς και θεσμούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο, για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Αυτές οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή του στα υψηλά πρότυπα που θέτει, στο κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και στην αφοσίωση των εργαζομένων του, για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας διαμονής στους επισκέπτες του.

Σήμερα, 60 χρόνια μετά τη δημιουργία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους αμιγώς ελληνικούς ομίλους στον κλάδο της φιλοξενίας, με το επίπεδο των ξενοδοχείων του να πληροί τα υψηλότερα κριτήρια παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας