Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Όμιλος Διβάνη: Δύο χρυσά βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2022

Ο Όμιλος Διβάνη διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2022, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, λαμβάνοντας Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Heritage City Hotel για το Divani Palace Acropolis και Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Κωνσταντίνα Διβάνη, Chief Operations Officer του Ομίλου δήλωσε:

«Έχω μεγαλώσει μέσα στα ξενοδοχεία και πάντα παρατηρούσα ότι οι επισκέπτες μας αναζητούν άψογη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιβραβεύεται η συνεχής μας προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών μας και που αναγνωρίζεται για άλλη μια χρονιά η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε όλα τα ξενοδοχεία Divani Collection Hotels».

Ο Όμιλος Διβάνη, που ξεκίνησε το 1958, διαθέτει επτά πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5άστερη εξυπηρέτησή του, αλλά και τη φιλόξενη και «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις.

Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα «Διβάνης» είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 100 χώρες.

Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.