Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ο όμιλος COCO-MAT μέγας χορηγός στην 1η προσομοίωση 5άστερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA

Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτίριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο όμιλος COCO-MAT καθώς και η θυγατρική εταιρεία παραγωγής ξενοδοχειακών καλλυντικών Zealots of Nature, συμμετείχαν ως μεγάλοι χορηγοί στην αποπεράτωση ενός σπουδαίου έργου προσομοίωσης, του 5άστερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA.

Στα πλαίσια της αλματώδης ανάπτυξης του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος COCO-MAT επιδιώκει να συμμετάσχει και να υποστηρίξει προσπάθειες που αναβαθμίζουν το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Αυτή τη φορά λοιπόν, βοηθά τους φοιτητές του BCA College να έρθουν σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες του ξενοδοχειακού κλάδου, ώστε να αποφοιτήσουν ως εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, έτοιμοι να στελεχώσουν θέσεις ευθύνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι χώροι αναμονής, το εστιατόριο αλλά και το ξενοδοχειακό δωμάτιο, εξοπλίστηκαν με έπιπλα, λευκά είδη & προϊόντα ύπνου από την COCO-MAT, ενώ τα ξενοδοχειακά καλλυντικά έφεραν την υπογραφή της Zealots of Nature.

Όραμα της δράσης είναι «Να καλωσορίσουμε το μέλλον», όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια των εγκαινίων του κολλεγίου BCA College.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Λίγα λόγια για την COCO-MAT
Η COCO-MAT από το 1989, με εμπειρία στην κατασκευή χειροποίητων προϊόντων ύπνου από φυσικές πρώτες ύλες και με πάνω από 100 καταστήματα & σημεία πώλησης σε πάνω από 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, πρωταγωνιστεί με επιτυχία στο χώρο της στρωματοποιίας εξοπλίζοντας από οικείες ιδιωτών & ξενοδοχεία, μέχρι αεροπορικές εταιρείες και σκάφη αναψυχής.

Ακολουθώντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία της και τον αυθεντικό τρόπο που προσεγγίζει τη φιλοξενία, η εταιρεία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στον ξενοδοχειακό χώρο, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στον παρωχημένο τομέα της παρεχόμενης ποιότητας ύπνου. Από τότε, η COCO-MAT έχει εξοπλίσει περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως με υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου, έπιπλα και λευκά είδη.

Από την εμπειρία ύπνου έως τα είδη προσωπικής περιποίησης κι από το σχεδιασμό ταυτότητας έως τη διαχείριση ιματισμού, η COCO-MAT έχοντας ιδία γνώση των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες, δημιούργησε εταιρείες με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης, που εξασφαλίζουν συνολικά ποιοτική φιλοξενία.

Άλλωστε, η σχέση της COCO-MAT με τη φιλοξενία είναι μακρόχρονη και εμπειρική και λειτουργεί ως αποτέλεσμα της προσήλωσης στην ποιότητα των προϊόντων και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης των υπηρεσιών που τα υποστηρίζουν.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post