Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ο όμιλος COCO-MAT επενδύει σε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρήσεις

Η COCO-MAT κλείνει αισίως 20 χρόνια στον εξοπλισμό ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχοντας ολοκληρώσει σημαντικές συνεργασίες, προμηθεύοντας περισσότερα από 6.500 καταλύματα με προϊόντα ύπνου COCO-MAT, σε όλο τον κόσμο.

Η COCO-MAT αποτελείται από ένα δίκτυο 18 εξιδεικευμένων ξενοδοχειακών πωλητών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κατέχοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία ώστε να μπορούν να σας προσφέρουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό και ξεχωριστές υπηρεσίες για να δημιουργήσετε μία ανταγωνιστική επιχείρηση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία είναι τα κύρια συστατικά μιας επιτυχημένης ομάδας, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το 67% των συνεργασιών να προέρχεται από ήδη ικανοποιημένους ξενοδοχειακούς πελάτες που «επιστρέφουν» στην COCO-MAT.

Αυτό πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της εξυπηρέτησης και την ποιότητα των κρεβατιών και στρωμάτων που προσφέρει.

Η ικανοποίηση των φιλοξενούμενων αποδεικνύεται επίσης από τα θετικά σχόλια που αφήνουν για τον ύπνο στα συνεργαζόμενα καταλύματα, αλλά και την αύξηση των πωλήσεων στο δίκτυο των 122 καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα ένα μεγάλο επίτευγμα της COCO-MAT είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να προσεγγίσει ολιστικά την ξενοδοχειακή αγορά επενδύοντας σε ιδιόκτητες επιχειρήσεις με νέες δραστηριότητες.

Οι συγκεκριμένες δραστηριοποιούνται στο χώρο των ξενοδοχειακών καλλυντικών (hotel amenities) από φυσικές πρώτες ύλες με την επωνυμία Zealots of Nature και στο χώρο της πλύσης και ενοικίασης ιματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες με την επωνυμία Spick and Span, ένα από τα πλέον σύγχρονα βιομηχανικά πλυντήρια στην Ευρώπη.

Οι εν λόγω εταιρείες στεγάζονται στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, σε ιδιόκτητο κτήριο 7.500 τ.μ. που ανήκει στον Όμιλο COCO-MAT από το 2012.

Επίσης, στον όμιλο ανήκει και η εταιρεία COCO-MAT.Bike η οποία κατασκευάζει καινοτόμα ξύλινα και ηλεκτρικά ποδήλατα όπως και άλλα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, εντάσσοντάς τα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν νέες και ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Η δραστηριότητα του Ομίλου COCO-MAT δεν σταματά μόνο στα παραπάνω προϊόντα και υπηρεσίες.

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις και ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς, το ξενοδοχειακό τμήμα της COCO-MAT με έδρα τα κεντρικά της γραφεία στην Κηφισιά έχει δημιουργήσει το πλέον κατάλληλο δημιουργικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με το brand, την αισθητική και την επικοινωνία της ξενοδοχειακής επιχείρησης προσφέροντας Interior Design, Graphic Design και Digital Marketing υπηρεσίες.

Στόχος των συγκεκριμένων υπηρεσιών είναι ο customized σχεδιασμός των χώρων, η αναβάθμιση της αισθητικής και της εταιρικής ταυτότητας, αλλά και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας ενός καταλύματος μέσα από το δίκτυο πελατών και καταστημάτων λιανικής σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post