Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Το «Olympus» ξεκινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Olympus» (πρώην Elli T), το οποίο βρίσκεται δεμένο στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας, προκειμένου να ετοιμαστεί για την έναρξη των δρομολογίων του, στη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, το πλοίο, πρόκειται να πραγματοποιήσει δοκιμαστικό στο Σαρωνικό, ενώ στόχος της Sea Speed Lines στην οποία ανήκει το πλοίο, είναι το OLYMPUS να ξεκινήσει τα δρομολόγια του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το πλοίο, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 1.200 άτομα, 450 αυτοκίνητα ή 98 νταλίκες και διαθέτει 300 κρεβάτια, θα ξεκινάει το δρομολόγιο του μία μέρα από τον Πειραιά και την επόμενη από το Ρέθυμνο, ενώ την Κυριακή θα αναχωρεί από Πειραιά προς Ρέθυμνο με επιστροφή.

Από το Ρέθυμνο θα ξεκινά στις 18:30 το απόγευμα, θα φτάνει στη Σαντορίνη στις 21:30 το βράδυ, στις 01:00 στη Μήλο και στις 06:00 το πρωί στον Πειραιά.

Από τον Πειραιά θα ξεκινά στις 22:00, θα φθάνει στη Μήλο στις 03:00, στις 05:45 θα φτάνει στην Σαντορίνη και στις 09:30 το πρωί θα είναι στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

 

Πηγές: www.ellinikiaktoploia.net, www.tovima.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Share Post