Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Olympia Golden Beach Resort & Spa: «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα»

Το 5άστερο Olympia Golden Beach Resort & Spa, βραβεύθηκε ως το «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» το 2023, στα Haute Grandeur Global Hotel Awards.

Αυτή η εξαιρετική διάκριση αναγνωρίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως που ξεχωρίζουν στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Marinique de Wet, Ιδρύτρια και Πρόεδρος των Haute Grandeur Global Hotel Awards, δήλωσε:

«Αυτά τα βραβεία εμπνέουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε ήδη αξιοσημείωτα καταλύματα φιλοξενίας και καθορίζουν ένα νέο πρότυπο αριστείας. Τα Haute Grandeur Global Awards υπερβαίνουν το απλό γεγονός της βράβευσης, αλλά τιμούν τις αρχές της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης, της αποφασιστικότητας, της ηγεσίας και της επιτυχίας. Η αναγνώριση εξάλλου ενθαρρύνει τις ομάδες να παραμένουν θετικές και αποφασισμένες προς τους στόχους τους».

Η διαδικασία επιλογής περιελάμβανε αυστηρή αξιολόγηση χιλιάδων ξενοδοχείων παγκοσμίως, με το Olympia Golden Beach Resort & Spa να ξεχωρίζει ως αξιοσημείωτο παράδειγμα που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό.

Η κα de Wet, υπογράμμισε ότι οι νικητές ενσαρκώνουν ουσιαστικά τα καλύτερα στον κλάδο, αντανακλώντας μια αδιάκοπη αφοσίωση στην αριστεία που τους καθιστά την προτιμώμενη επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής.

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Olympia Golden Beach Resort & Spa, δήλωσε ότι νιώθει αμέτρητη υπερηφάνεια για τη λήψη του Επίσημου Βραβείου Αριστείας Haute Grandeur Global.

«Αυτή η αναγνώριση αποτελεί αληθινή απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρετης διοίκησης και του προσωπικού μας. Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας αξέχαστες εμπειρίες, από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι τα μεγαλύτερα γεγονότα, και αυτό το βραβείο επαναβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο».

Η προσπάθεια για την αριστεία από το Olympia Golden Beach Resort & Spa όχι μόνο αναβαθμίζει τα πρότυπα ποιότητας, στυλ και πολυτέλειας στον κλάδο της φιλοξενίας, αλλά έχει ανοίξει επίσης πόρτες για νέες ευκαιρίες δικτύωσης και πιθανών συνεργασιών.

Ως παγκόσμιος κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, το Olympia Golden Beach Resort & Spa εκφράζει τη θερμή του εκτίμηση σε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για την αμείωτη υποστήριξή τους.

Αυτό το σπουδαίο βραβείο αποτελεί πηγή και κίνητρο, ενθαρρύνοντας το ξενοδοχείο να διατηρεί τη σταθερή επιδίωξη της αριστείας, καθώς επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τα όρια της πολυτέλειας και της φιλοξενίας.

 

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Κάστρο Κυλλήνης / νομός Ηλείας

www.ogb.gr