Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Olvos Koufonisia: Nέο 4άστερο της SWOT Hospitality στο Άνω Κουφονήσι

Από τη SWOT Hospitality, τη μεγάλη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την INTRACOM HOLDINGS του ομίλου Κόκκαλη, για τη μίσθωση ενός ξενοδοχείου 55 δωματίων, το οποίο ανοίγει ανανεωμένο ως Οlvos Koufonisia.

Το ανακαινισμένο Olvos Koufonisia, βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, μόλις 90 μέτρα από την παραλία και διαθέτει 55 δωμάτια και σουίτες, εξωτερική πισίνα, καταπράσινους κήπους και ένα εστιατόριο, το μενού του οποίου φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Olvos Koufonisia είναι μέλος του Olvos Collection, το οποίο δημιούργησε η SWOT Hospitality το 2020 και περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε αγαπημένους προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Πόρτο Χέλι.

Ο Σωτήρης Μπακαγιάννης CEO της INTRACOM PROPERTIES, δήλωσε:

«H INTRACOM HOLDINGS σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός μοναδικού resort στο μεγάλο Κουφονήσι, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επιλέξαμε την SWOT Hospitality μια από τις πιο εξειδικευμένες και ανερχόμενες εταιρείες Hotel Management ως συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου, αλλά και του προορισμού».

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο επενδυτή όπως είναι η INTRACOM HOLDINGS. Με τη σύμπραξη αυτή, η SWOT Hospitality υλοποιεί τη στρατηγική ανάπτυξής της με την είσοδό της στη μίσθωση μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς».

 

Περισσότερα στο: www.olvoskoufonisia.com