Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η πώληση του 5άστερου «Miraggio Thermal Spa Resort» σε βουλγαρική εταιρεία

Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Miraggio Thermal Spa Resort» της Χαλκιδικής, πωλήθηκε από την «Med Sea Health A.E.», στη βουλγαρική κατασκευαστική «Ultrastroy», εταιρεία με πρόεδρο και διευθύνοντα τον Ivan Borisov, έναντι ποσού περίπου 90 εκατ. ευρώ.

Η μεταβίβαση των μετοχών της «Med Sea Health» ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και μένει στο εξής να δούμε τις κινήσεις του νέου ιδιοκτήτη τόσο όσον αφορά το management του «Miraggio», όσο και το δεύτερο σκέλος του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου που αφορά στην κατασκευή 100 ή και περισσότερων παραθεριστικών κατοικιών, σε όμορη προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα έκταση.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Miraggio, που αναπτύσσεται σε έκταση 330 στρεμμάτων, διαθέτει 304 δωμάτια και σουίτες, τα 240 από τα οποία έχουν θέα στον Τορωναίο Κόλπο ενώ τα 48 έχουν ιδιαίτερη πισίνα, κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, με ιαματικά νερά, σε έκταση περίπου 5.000 τ.μ. και σε τρεις ορόφους, πέντε εστιατόρια και έξι μπαρ, έξι πισίνες, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων που φιλοξενεί 350 άτομα, παιδικό χωριό (kids club), αθλητικές εγκαταστάσεις και μαρίνα με 81 αγκυροβόλια για σκάφη μέχρι 25 μέτρα.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media