Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το press/fam trip εκπροσώπων του γραφείου ΕΟΤ Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Κύπρου, για ένα τετραήμερο, στο πλαίσιο αποστολής εξοικείωσης και ενημέρωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου.

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες της αποστολής, Θεόδωρος Θαλασσινός, Προϊστάμενος Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου, ο Σταύρος Χατζησάββας, εκδότης και δημοσιογράφος της τουριστικής εφημερίδας και ιστοσελίδας «Cyprus Highlights» και η Μαρία Δαμιανού εκπρόσωπος του tour operator «XENOS TRAVEL», είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με στόχο την τόνωση των τουριστικών ροών της κυπριακής αγοράς.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Porto Palace, απόλαυσαν τις γαστριμαργικές προτάσεις της πόλης, επισκέφθηκαν τα σημαντικά ιστορικά σημεία της, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο, τον Άγιο Δημήτριο, τη Ροτόντα και την Αρχαία Αγορά κλπ.

Κατά την παραμονή τους στη πόλη, ακόμη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και να κάνουν επαφές με το Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδος – Κύπρου.

Επιπλέον η αποστολή περιηγήθηκε στην περιοχή της Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media