Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ρόδος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς που θα προβληθεί σε Νορβηγία και Σουηδία

Τεράστια θα είναι προβολή της Ρόδου μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Landskampen» που θα προβληθεί στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη Ρόδο και περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια, κάθε ένα από 45 λεπτά σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης (Prime time). Η εκπομπή θα προβληθεί στο TV2 της Νορβηγίας και στο TV4 στη Σουηδία που είναι οι μεγαλύτεροι εμπορικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στις αντίστοιχες χώρες.

Κάθε επεισόδιο εκτιμάται ότι θα έχει περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Η τηλεοπτική σειρά είναι «δομημένη» γύρω από διαγωνισμούς μεταξύ της νορβηγικής και της σουηδικής ομάδας. Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις αθλητές-τριες παγκόσμιας κλάσης από τα χειμερινά αθλήματα (σκι αντοχής, διάθλο) μεταξύ των οποίων πολλοί ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Οι οκτώ αθλητές -τέσσερις από κάθε χώρα- (Petter Northug, Therese Johaug, Tiril Eckhoff, Emil Iversen, Charlotte Kalla, Kalle Halfvarsson, Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson) είναι λαμπρές προσωπικότητες και θα συμβάλουν στην προώθηση της Ρόδου, ως προορισμού στη νορβηγική και τη σουηδική αγορά.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας