Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

To Olive Green Hotel εμπιστεύεται τις ολοκληρωμένες λύσεις της LG

Η LG Electronics Hellas (LG) συνεργάστηκε με το «Olive Green Hotel», που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων επαγγελματικών συστημάτων κορυφαίων ποιοτικών και τεχνολογικών προδιαγραφών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG εξόπλισε τα δωμάτια του ξενοδοχείου με Mini – Bar, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλές ενεργειακές κλάσεις και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 32, 42 και 49 ιντσών των σειρών LX300C και LW310C.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS και μία πληθώρα εξειδικευμένων ξενοδοχειακών λειτουργιών (π.χ. δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων ή διαμόρφωση λίστας καναλιών) που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη διαχείριση από τους ξενοδόχους, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Για την ενημέρωση των επισκεπτών στους κοινόχρηστους χώρους για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, αλλά και για τα αξιοθέατα που υπάρχουν στην περιοχή, η LG εγκατέστησε οθόνες digital signage 32 και 43 ιντσών της σειράς SE3B.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέλαβε την εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V IV Heat Recovery, μονάδων εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας ER και μονάδων LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερoύ χρήσης, για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ξενοδοχείου τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων.

Ο Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Το συγκεκριμένο project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Είμαστε πραγματικά περήφανοι στην LG που εξοπλίσαμε το ξενοδοχείο με ένα μεγάλο πλήθος ξενοδοχειακών προϊόντων και λύσεων συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια των ανθρώπων του Olive Green να διαθέσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους».

Ο Λευτέρης Καραταράκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Οlive Green ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, καθώς η LG ικανοποίησε στο έπακρο τις προσδοκίες μας ανταποκρινόμενη απολύτως στις απαιτήσεις του έργου, παρέχοντας μας μια ολοκληρωμένη, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης λύση».