Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Olive Green: Ένα νέο οικολογικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης

OLIVE1

 

Ένα κτήριο στο Ηράκλειο της Κρήτης που είχε μείνει ανεκμετάλλευτο τα τελευταία χρόνια μεταμορφώνεται σε ξενοδοχείο πόλης και θα ανοίξει στο τέλος του Αυγούστου. Το παλιό ξενοδοχείο «Εσπέρια», που για λίγο καιρό στέγασε την Πολεοδομία Ηρακλείου ανακατασκευάστηκε ριζικά από το Λευτέρη Καραταράκη, τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Lato Boutique, στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου και θα λειτουργήσει με την ονομασία Olive Green Hotel.

Η φύση, η τεχνολογία και η παράδοση είναι σε πλήρη αρμονία στο καινούργιο ξενοδοχείο! Διαχρονική αξία και σύμβολο αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, η ελιά είναι ένα δέντρο άρρηκτα συνδεδεμένο με την Κρήτη, ενώ η ομορφιά της είναι έκδηλη σε κάθε γωνιά του eco-friendly Olive Green, που διαθέτει 48 δωμάτια.

OLIVE2OLIVE3OLIVE4OLIVE5OLIVE6OLIVE7OLIVE8

Χρησιμοποιώντας ξύλο, μέταλλο, πέτρες και μπετόν, το ξενοδοχείο φέρνει τη φύση εντός του. Η σύγχρονη επίπλωση συνδυάζεται με εξειδικευμένες παροχές, οι οποίες επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν μία πολυτελή διαμονή, ενώ οι τεχνολογικές προσθήκες δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να χάνεται ο παραδοσιακός χαρακτήρας και η κομψότητα που τον συνοδεύει.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες είναι δίπλα τους, αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικές συσκευές, QR κωδικούς και διαδραστικούς πίνακες βιώνοντας μια μοναδική αίσθηση σύγχρονης φιλοξενίας.

Οι επισκέπτες με τη χρήση του ατομικού τους tablet μπορούν να ρυθμίσουν το φωτισμό και την τηλεόραση στα δωμάτια τους και να κάνουν παραγγελία από το room service.

Πηγές: www.cretalive.gr, www.olivegreenhotel.com

 

Post Tags
Share Post