Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

«Οι καλύτεροι πελάτες της Σύμης είναι οι Τούρκοι τουρίστες»

SYMI

Οι καλύτεροι πελάτες της Σύμης είναι οι Τούρκοι τουρίστες, δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.

Ο δήμαρχος της Σύμης αναφέρει ότι: «Οι Τούρκοι τουρίστες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα», επισημαίνοντας ότι «πολλοί Τούρκοι προτιμούν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους. Οι μόνοι ξένοι που δεν φοβούνται για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι οι Τούρκοι πολίτες».

«Δεν υπάρχει περιορισμός στην ανάληψη μετρητών στα ΑΤΜ, ενώ τα εστιατόρια του νησιού και τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμή με πιστωτικές κάρτες», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Οι Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να φτάσουν τα 10 εκατομμύρια ετησίως, εάν χαλάρωναν οι συνθήκες θεωρήσεων», καταλήγει ο δήμαρχος της Σύμης.

Πηγή: www.enikonomia.gr

Banner: www.dimos-symis.com

Post Tags
Share Post