Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

O Morgan Freeman πρωταγωνιστής στο νέο διαφημιστικό της Turkish Airlines

 

Η Turkish Airlines, παρουσίασε το νέο της διαφημιστικό με πρωταγωνιστή το βραβευμένο με Oscar ηθοποιό Morgan Freeman, το οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του show υψηλότερης τηλεθέασης στην ιστορία των ΗΠΑ, Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού National Football Team (NFL), στις 5 Φεβρουαρίου 2017.

Το διαφημιστικό, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες σε διάρκεια 10 ωρών με τη συμμετοχή 101 ατόμων, σκηνοθετήθηκε από το διάσημο σκηνοθέτη Matthias Zentner, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει διαφημιστικά σποτ για πολλά παγκόσμια brands.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία με τον ηθοποιό νικητή – Oscar, σκηνοθέτη, ηθοποιό φωνής και πιλότο Μόργκαν Φρίμαν, ο M. Ilker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines δήλωσε: «Έως τώρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των διαφημιστικών μας με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και ήρωες. Η νέα διαφημιστική μας καμπάνια με τον Morgan Freeman έχει ήδη τεράστια επιτυχία. Εκτιμούμε τη συμφωνία μας με τον Freeman για τη συμβολή του στην παγκόσμια εικόνα μας και στην αναγνωρισιμότητα του brand μας».

Ο Morgan Freeman δήλωσε: «Ως αδειοδοτημένος πιλότος, είχα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις πτήσεις, και γνωρίζω ότι η Turkish Airlines βραβεύεται συνεχώς για τις μοναδικές προσφορές και καινοτόμες υπηρεσίες της που συνεχίζουν να σκοράρουν επιτυχημένα. Εκτός από αυτό έχει εκπληκτικά νόστιμο catering στα αεροσκάφη, αλλά και στο lounge. Είναι τιμή να συνεργάζομαι με μια τέτοιου κύρους αεροπορική εταιρία που πετά προς περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».

Να σημειωθεί ότι το διαφημιστικό της Turkish Airlines «Kobe vs. Messi: The Selfie Shootout», του 2013, με πρωταγωνιστές το Lionel Messi και τον Kobe Bryant, είχε επιλεγεί ως η καλύτερη διαφημιστική ταινία της τελευταίας δεκαετίας από το YouTube.

 

Δείτε το video

 

 

 

Post Tags
Share Post